Terugkeer milieustraat

De functie van de milieustraat voor Waterland is tijdelijk uitgeplaatst naar Purmerend. Tot nu toe onnodig, want de bouw op het Galgeriet, waar dit voor nodig is, is nog lang niet begonnen. Een deel van de partijen in de raad probeerde met een soort salamitactiek deze tijdelijke oplossing permanent te maken. De inwoners van Waterland pikten dit niet, blijkens een door meer dan 2.100 mensen ondertekende petitie. WaterlandNatuurlijk slaagde er daarop vanuit de oppositie afgelopen najaar eindelijk in om de koers weer bijgesteld te krijgen. Met een motie én met een financiële reservering kreeg het college de opdracht te zorgen voor een nieuwe mileustraat in Waterland. Werk dat na de verkiezingen verder moet.
Zo zorgt WaterlandNatuurlijk voor betere dienstverlening aan de inwoners.