Kieslijst WaterlandNatuurlijk 2014

 

Dit is de kieslijst voor de verkiezingen van maart 2014.

Allemaal enthousiaste mensen die staan voor hun lokale partij en die uw belangen graag willen behartigen. WaterlandNatuurlijk is ruim vertegenwoordigd door de hele gemeente Waterland en zo hoort het ook!!

 

1   Yvonne Gras- Hogerwerf Monnickendam
2   Dorothy Borghardt- de Kat Monnickendam
3   Rinus Dussel Ilpendam
4   Cees de Wilde Monnickendam
5   Thomas Wals Ilpendam
6   Henk de Boer Ilpendam
7   Cees Groenewoud Monnickendam
8   Cor te Boekhorst Broek in Waterland
9   Dirk de Waart Broek in waterland
10 Dora Sta van Uitert Monnickendam
11 Harm Scheepstra Monnickendam
12 Peter van Straten Watergang
13 Rob Sta van Uitert Monnickendam
14 Truus van Hamersveld Uitdam

 

 

Yvonne GrasYvonne Gras- Hogerwerf woont in Monnickendam. Zij is nu ook de fractieleider van WaterlandNatuurlijk.  Zij heeft 30 jaar voor de KLM en 2 jaar voor SAR Schiphol Group gewerkt. Getrouwd met Pieter en 2 volwassen kinderen. Haar hobby’s zijn honden, paarden, natuur, lezen, politiek en lekker eten. Speerpunten; samen zorgen voor een mooie leefomgeving,

 

 

Dorothy BorghardtDorothy Borghardt-de Kat, woont bijna 30 jaar in Monnickendam. Vanaf begin actief als vrijwilligster bij diverse organisaties. O.a. ouderraad van basisschool de Fuut, later van Bernard Nieuwentijt College, Bolder, Zonnebloem, atletiekvereniging en op dit moment bij de bibliotheek. Hobby’s: wandelen, fietsen, lezen en politiek. Kernbegrippen: eerlijk, vasthoudend, zorgzaam. Speerpunten: continuïteit en duurzaamheid. Zij is raadslid voor WaterlandNatuurlijk.

 

0091-150x150

Rinus Dussel is 58 jaar. Hij woont in Ilpendam. Hij is al 14 jaar werkzaam in de kinderopvang. Zijn hobby’s zijn kunst, archeologie , fotograferen. Zijn motivatie om bij WN te gaan is dat dit een locale partij is en niet gebonden aan de zienswijze van een grote broer uit Den Haag. “Verder vind ik het fijn op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan onze Waterlandse leefomgeving”. Rinus is voorzitter van WaterlandNatuurlijk.

 

Cees de Wilde

Cees de Wilde woont vanaf 1969 met veel plezier in Monnickendam. Hij heeft 40 jaar gewerkt als automatiseringsspecialist bij de ABN AMRO. Cees is 46 jaar getrouwd met Lonneke en heeft 2 getrouwde dochters  en 6 kleinkinderen. Cees is in bezit van een gouden speld voor verdiensten binnen de KNVB. Hobby’s zijn naast het voetbal, schaken, bridge en computers. En politiek, zowel landelijk als lokaal. Cees is duo-raadslid voor WaterlandNatuurlijk.